Genesis Coupe nuotraukos
![]() Tiesiog keletas nuotraukų Hyundai Genesis Coupe ;) ____________________________________________ ____________________________________________ ____________________________________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seile tik nuvarvejo....
|
grazu grazu, megciau tokia:)
|
superines masinos net sile ant pc nubego beziurint
|
mmm.. joa, ir as vos neapseiliojau savp pc beziuredama :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
|
Geriau buciau nemacius....:(
|
AWESOME;]]o dar kai pagalvoji, kad galiniai varomi;P~~~
|
I Wanna! ;(((
|
Reik sulaukt pirmos pensijos!!!
|
reik dazniau pirkti teleloto gal islosiu milijona :D o tada ji bus mano :D jums seile o man ašara kad tokios neturiu :) wakar ziurejau greiti ir isiute 3 tai anksciau esu maciusiu belekiek kartu tik sikarta atkreipiau demesy kai waikinas pasake sita man (tiuninguota raudona masina) o tas japonas sako nu taip tu priklausai jau mano gaujai tai negi leisiu tau wazinetis su kazkokiu hyundai. as wos nenukritau nuo sofos...
|
na ka, palauxim pora metu ir manau imsim sita "masina uz veidrodeliu" kjp jauti uz ragu...:D keisim savo 2l 143ag i 2l turbo su 223ag...:)
|
o man mielesnis butu 3.8l :)
|
Jo vakar per Greiti Ir Isiute tai suvate gerai!
|
jo ir as uzgirdau :) net siutas paeme ant japaskos :D
|
bet technikines nepravarysit Genesiui :) Europai negaminama :):)
|
uz tam tikra suma cash'o ciuju pravarytum :) gal;))) na aparatas tai grieko vertas:Dpiktas toks:)
|
uz litukus viskas padaroma, beja zirejau kainas tai lyg apie 23000$
|
Quote:
|
Quote:
|
na bet ant faru europietisko zymejimo raidziu nebus juk jei amerikine??? Ar as klystu? o su TA uz litukus atsargiai, viesoje erdveje susilaikykim :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |