12th February 2008, 21:23
|
|
|
Naujokas
|
Gesta auto :(
Sveiki, trumpai apibudinsiu problema: vaziuojant automobiliu pastoviu greiciu viskas yra ok, bet sustojus kamstyje ar kur kitur kokiom 10 sek. ji ima dusti, ir kartais uzgesta. Gal kas turit kokiu minciu?
|
|
|
12th February 2008, 21:26
|
|
|
Aktyvistas
|
patikrink vakumo slangeles. arba kurnors gaudo ora is pasales.
|
|
|
12th February 2008, 22:09
|
|
|
Aktyvistas
|
man taip pat yra su opeliu bet tik su dujom, o tiburonui nera taip buve tai nzn
|
|
|
12th February 2008, 23:57
|
|
|
Plepantis
|
Jei dujos tai kur dedasi reduktorius paziurek ar viskas tvarkoj ir ar nera skyliu , man tas pats buvo , jei nedujos tada paziurek ar slanga kur nuo oro filtro pareina nera skyleta , ir patikrink visas vakumo slangutes.
|
|
|
12th July 2008, 18:03
|
|
|
Aktyvistas
|
o pas mane po variklio nuplovimo praejus 4 dienom pradejo apsukos kritineti zemiau 900 gaza atlejdus.. jungiant atbulini buna kad uzdusta.. kur problema ? ir dar jos kritineja atidarinejant ir uzdarinejant langus, susukant vaira, na visur kur tik gali..beto hyundajus nebeturi tokios traukos..ratai vos prasisuka, o 83kw tai turetu prasukti ratus.. kazkajp uzspaudus ji pridusta,tada prasisuka ratai, vel pridusta ir tada vaziuoti pradeda...(duju nera ir niekad nebuvo pas ja) ir dar vienas klausimas ne i tema.. reikia sunerimti,kaj pvz vietoj sukant vaira ar nesmarkiai vaziuojant jis treska besukant,tiek i viena tiek i kita puse..cia pacioje sukimo pradzioje,toks vaizdas kad ten kazkas isdyle butu..
Last edited by Flexas : 12th July 2008 at 18:21.
|
|
|
12th July 2008, 21:44
|
|
|
Aktyvistas
|
Quote:
Originally Posted by Flexas
o pas mane po variklio nuplovimo praejus 4 dienom pradejo apsukos kritineti zemiau 900 gaza atlejdus.. jungiant atbulini buna kad uzdusta.. kur problema ? ir dar jos kritineja atidarinejant ir uzdarinejant langus, susukant vaira, na visur kur tik gali..beto hyundajus nebeturi tokios traukos..ratai vos prasisuka, o 83kw tai turetu prasukti ratus.. kazkajp uzspaudus ji pridusta,tada prasisuka ratai, vel pridusta ir tada vaziuoti pradeda...(duju nera ir niekad nebuvo pas ja) ir dar vienas klausimas ne i tema.. reikia sunerimti,kaj pvz vietoj sukant vaira ar nesmarkiai vaziuojant jis treska besukant,tiek i viena tiek i kita puse..cia pacioje sukimo pradzioje,toks vaizdas kad ten kazkas isdyle butu..
|
nu traska tai granatos turbut..
|
|
12th July 2008, 23:36
|
|
|
Aktyvistas
|
na aisku ziuresim granatas, o kas del apsuku m ? beje uzkurus ant salto variklio ledas buna,. apsukos kritineti pradeda bisq pavaziawus
|
|
|
14th July 2008, 18:22
|
|
|
Klubo Prezidentas, Forumo moderatorius
|
Quote:
|
Man taip buvo su Nissanu, kai nuploviau varikli. Greiciausiai bus du variantai-arba uzpyle zvakes, arba renkasi kondensatas ant laidu(kazkur pazeista ju izoliacija). Pirmas dalykas, tai issuk zvakes ir prapusk kolonelej su padangu pompa (man suveike), dar geriau butu issukus zvakes silta diena palaikyt ant saules atviru kapotu. Tai pakankamai daznas reikalas, ne veltui raso plovykloj, kad uz variklio bukle po plovimo jie neatsako 
|
|
|
14th July 2008, 19:44
|
|
|
Aktyvistas
|
na skaiciau as ka jie ten raso plovykloj, bet viskas buvo labai apnesta tai surizikavau.. man mintis buvo kad kazkoks dacikas uzsioksidavo, bet negi imsi ir ziuresi visus po viena .. o su zvakem gal reikes pabandyti, bet tai kiek ten laiko uztruksiu besukiodamas tas zvakes ir putinedamas  geriau darbe susirasiu elektrokrautuvu meistra, jis turetu tureti kompresoriu,tai prapusiu ir paziuresiu 
arba geriausia butu issukti zvakes ir naujomis pasikejsti  nes abejoju ar jos yra kejstos kaj pirkau ..
|
|
|
15th July 2008, 09:47
|
|
|
Dalyvis
|
Cia gali but kaltas laisvos eigos dacikas gaves dregmes. Kol saltas variklis jis pilnai atidarytas, nes veikia padsosas. O pasilus - nebesidarineja. Man bmw panasiai buvo - buvo pramustos apvijos ir kontaktai pamelynave.
|
16th July 2008, 08:55
|
|
|
Aktyvistas
|
na ka , apsuku sokinejimas dingo,paprasciausiai graicio pedalo trosa paverziau ir atsistate viskas ant 900 apsuk, niekas nebekrenta, net pamirses buvau kaip jau ji vaziuoti turi  ) + vat emiau ir sumascew patikrinti zvakes, ir ka jus manote ? 1 dar dirba, kita truputi, o dvi jau mire  juokinga kad tiek lajko nedaejo i galva patikrint, nors servize kaj pirkau tai ir uz zvakiu pakejtima sumokejau ( gerai pakeite vadinasi) + visus tepalus , filtrus pasikejciau, siandien ir zvakes pasikejsiu  jau atsigauna jis ziuriu kas trauka liecia 
|
|
|
19th October 2008, 11:30
|
|
|
Dalyvis
|
Quote:
|
gali buti kad plaunant varikli uzpyle elektrine dali o dazniausiai buna zvaklaidziai
|
|
|
8th January 2010, 01:29
|
|
|
Naujokas
|
Quote:
na aisku ziuresim granatas, o kas del apsuku m ? beje uzkurus ant salto variklio ledas buna,. apsukos kritineti pradeda bisq pavaziawus
|
Labas, su cilindrais pas tave problemos manau, buvo kazhkada gerai padrozhtas variklis ir cilindru zhiedai blogai dirba. Variklio kapitalinio tau reikia, kad ji vel "eitu".
|
|
|
7th February 2010, 19:18
|
|
|
Dalyvis
|
sveiki kas galit patart kas gali buti mano auto!kai salata apsukos normalios bet kai uzkaista tada apsukos krenta nuo 100 ir zemin bet negesta nieko nesuprantu kas gali buti???
|
8th February 2010, 21:29
|
|
|
Aktyvistas
|
cia bisq bus ne apie sitas auto, bet gal bus minciu ka patarti  nebenorejau kurti naujos temos  taigi uzgeso mano Fiat coupe siandien .. o tiksliau vienu metu atsitiko kelios problemos.. bandziau nuimti imobilaizery ryte (jis stovi neorginalus) ir nedaspoaudziau jo su jungikliu , bet ne cia problema.. pasukau raktely , ir starteris zaklinijo,pradejo sukti bepaliovos, kol per pusnis dasikrapsciau iki masinos priekio jau suko jis apie pora minuciu,tai nuemiau akumo klemus viskas bajgesi apart tai kad rankas beimdamas laidus nusisvilinau :/ paskui uzdejau ,imobilaizery nugesinau is kelinto tik karto ko seniau nebudavo , uzsivede,.. atvaizavau iki darbo uzgesinau,paskui noriu kurti ir jokio garso ,starteris nebefunkcijonuoja... tada klema minuso vel pajudinau prie akumo, nuemiau,uzdejau, paverziau kad lajsvas nebebutu , uzsikure... vakare galvoju gal susitvarkys viskas , bandau imobilaizery nuimti,ir xuj, lempute kajp dega ir bandyk kaip nori ... klausimas, ar galejo imobilaizeris uzsiblokuoti nuo akumo laido nuemimo, ir ar imanoma be elektriko isikisimo ji atstatyti ? gal rejkia ka palajkeeti kur ar kajp ? ar dar negana to prie to pacio ir radiatorius prakiuro  kaj sekasi tai sekasi  beje del starterio kas cia labiau gali buti kaltas,spynute ar pats starteris,ar imanoma tai kajp nors patikrinti ? gerai kad hyundajus ten pat stovejo,tai istikymai parveze bent jis namo 
Last edited by Flexas : 8th February 2010 at 21:33.
|
|
|
9th February 2010, 07:19
|
|
|
Dalyvis
|
pilmai tiketina kad imobilaizeris nuo raktelio pabego jai zinoma kada nuiminejai akuma raktai buvo uzvedimo spinelej. tat be elektriko tai vargu ar ka padarisi, na zinoma gali pabanditi dar karta nuimti ir uzdeti akumo laidus laikidamas raktelius spinoj, gal atsigaus, bet tai tik 20% tikimibes 
|
|
|
9th February 2010, 09:19
|
|
|
Aktyvistas
|
matai ,minejau kad imobilaizeris neorginalus pas mane..t.y raktelis su imobilaizeriu buvo pamestas, ir padarytas kitas,tikslaiu istatytas.. tai as pirkdamas gavau tik viena rakteli su imobuilaizerio isjungikliu .. t.y tokiu nedideliu plastmasiniu spykiuku, kur priliesdamas ta fiskute masinoje galedavau atjungti imobilaizery..tai nemanau kad rakteliai ar buvo spyneleje ar ne nlb turejo dideles reiksmes 
|
|
12th August 2010, 11:22
|
|
|
Naujokas
|
Sveiki nenoriu kurti naujos temos, gal kas tures kokiu minciu.Jau kuri laika jauciu sumazejuse auto trauka o dabar Vaziuojant mieste ir ne tik pradeda issikrauti akumuliatorius, gesta salono lemputes, apsvietimas, kol galiausiai atsisako ir elektronika, masina uzgesta ir bandant uzvesti toks jausmas kad mire akumuliatorius. Pastovi 10 minuciu ir vel viskas gerai tik aisku dar silpnas akumuliatorius bet kokias 10 min veikia neuzgesdama, po nakties vel galima drasiai vaziuoti. Toks jausmas, kad kazkur kazkas kazka uzpila  . Gali buti ir del prasto kuro, nes kuri laika, vazinejau su baltarusisku. gal kazka ir jis pridare.Beja bakas dabar visiskai pilnas tai gerokia padaznejo issikrovimai, akumuliatorius naujas, tai tikrai ne su juo bedos. turit kokiu minciu? ar varyt diagnostikai.
Last edited by hyundai : 12th August 2010 at 11:28.
|
|
|
12th August 2010, 11:52
|
|
|
Dalyvis
|
man panasiai budavo tik negesdavo, pas mane senas akumuliatorius ir kai pradedavo lyt, man generatorio guolis gaudavo dregmes ir nesukdavo jo, tai akumuliatorius nesikraudavo
|
12th August 2010, 12:15
|
|
|
Aktyvistas
|
panasu, kad generatorius tau numires bus
|
|
|
Posting Rules