Raso dinges be zinios narys![]()
Labai nejauku , kad tiek laiko nebuvau aktyvus ir tikiuosi priimsit atgal i seimaIr visdelto pavyks man jus pamatyti kituose susirinkimuose ir padet kuo galesiu
![]()
P.S. Su pagarba FatriX![]()
Raso dinges be zinios narys![]()
Labai nejauku , kad tiek laiko nebuvau aktyvus ir tikiuosi priimsit atgal i seimaIr visdelto pavyks man jus pamatyti kituose susirinkimuose ir padet kuo galesiu
![]()
P.S. Su pagarba FatriX![]()
gaila , gera buvo kompania
Sekmes tada Lostprophets !!!

dar kazkiek kazkas kruta![]()
EX '05 Tuscani Elisa Delta Black Auto
'05 Infiniti Skyline 350GT 6MT (V35)

yra cia tu klubieciu tik kazkodel niekas taip drasiai nebesireiskia kaip seniaudauguma tik uzsuka paskaitinet , na ir paraso karts nuo karto
manau nemaza dali kaltes galima skirti FB kuris atima nemaza dali laiko is zmoniu
na nieko as pasistenksiu irodyt kad forumas dar gyvas ir kita savaite susitikes su audriuku paskelbsiu data kada planuojamas GM , nes manau jau atejo laikas susitikt ir pasidalinti yspudziais
aisku man prireiks visu jusu pagalbos , kad vel surinktume tokia didele seimyna kaip praita GM![]()
[QUOTE=tib;25596] nes manau jau atejo laikas susitikt ir pasidalinti yspudziais
kas tiesa tas tiesajau pats laikas kazka suorganizuot
butu gerai kad ta data butu i vasario pabaiga![]()

Butu butuAs uz
![]()
Tiburon SE '06

sveiki kolegos bemdraminciaivakar teko garbe pakalbeti su audriuku , tad nusprendem pasiulyti GM daryti vasario 25-26 , planuose kolkas dvi programos : 1 slalomas savomis masinomis 2 kartingai
slaloma musu nuomone geriausia butu daryti netoli ariogalos kur jau viena karta dareme , nes nebutu problemu su policijajei kas zinot kokiu geru vietu laukiam pasiulymu
na o kartingais galima kad ir aukstadvari tik del temperaturos ir oro salygu neaisku
taigi laukiam pasisakymu ir pasiulymu![]()

NU TAI KAIP KOLEKTYVAS DAROM SLALOMO VARZYBAS VASARIO 25-26 ??? MAN JAU PRADET PLANUOT![]()
as pasirasau!!!!!!

As uz bet ka![]()
Tiburon SE '06
nu va jau musu 4![]()
As kolkas ant klaustuko pasiliksiu , bet 50/50 , nes dar planai nevisai aiskus toms dienoms .

nu tai tokios ir naujienos planuojam slaloma prie ariogalos tik dabar dar reikia susirasti nakvyne su pirtele , gal kas zino kokiu sodybu aplinkui ?