Sveiki, pas mani 98m 1.6 cupas. Ar cia normalu kad mieste ~13l rytu? gal kas vazineja tukiu auto ir savo sanaudas pasakytu?
Sveiki, pas mani 98m 1.6 cupas. Ar cia normalu kad mieste ~13l rytu? gal kas vazineja tukiu auto ir savo sanaudas pasakytu?

Na man 13 ryjo tik ziema ir per kamscius pastoviai, taip apie 10-11. Beje pas mane 2.0l variklis
nu pas mane 98m 1.6 doch mieste 10-11 trasoi 7-8
dekuimatyt vazhinejimo stilius kaltas mano. Bet anywai diagnostika nuvarysiu

Hmm na manau kad cia ne vazinejimo stilius kaltas, as irgi nevazineju labai ramiai, bet net su 2l tiek neimaTai kiek ziema tavo tada ims? 15?
![]()
pas mane 2.0 ir mieste smagiai vazinejant ryja apie 12, trasoj apie 8-9![]()
pas mane 1,6 doch mieste irgi 10 o trasoj 8
eM Ou Gee
pas mane 1,6 doch mieste iki 11, trasoj apie 8
Ne viskas kas ryte pakyla yra saule
tai praktiskai 1.6 ima tiek pat beveik kiek 2.0 ... O smagiau turbut vaziuot su 2.0![]()
'03 Coupe 2.7 manual, ENC 523
EX '97 Coupe 2.0 manual, CHM 021
Pas mane 2,7l tai vitutines kuro sanaudos 9 - 10l.
Aisku viskas priklauso nuo vaziavimo budo.
Turiu klausima 2002-2007 Coupe savininkams, galit kas paaiskint kaip rodo kuro sanaudu daviklis?Kalbu apie tuos originalius dacikus virs mago, vienas is ju rodo momentines kuro sanaudas. As susidejau tuos daviklius i Tiburona, bet kuro sanaudu daviklis rodo bet ka, kuo daugiau spaudi tuo maziau ryja
ir zymejimas idomus pries laikrodzio rodykle
tad dekui uz ats, nes nieko nesuprantu
![]()

Paskui pamasciau ... pamasciauTikrai jis USA! Galvojau tik europietiskuose buvo davikliai, dabar juokinga visai
Idomus tas ju skaiciavimas, reikes kazka mastyt del perdarymo, dekui Tomykas, kad uzvedei ant kelio
![]()
Last edited by kulkosvaidis; 6th July 2009 at 20:14.
Na as ir turejau skales perdaryma, tik dar nesumasciau kaip, nes nuskanavus ir su kompu skaiciukus redagavus belieka ant skaidres isspausdinti, bet tada svies kiaurai jauciu visa skale, ne tik skaiciukai...hmmmm?
Mano 2000 m, 1,6 Coupe irgi valgo ~ 11-12 mieste ...
~ Hyundai Coupe,~ EHL838 ~
mes per meeta ir snekejom kad jos rija daugiau nei eina![]()

mano irgi pradejo 8 mieste lest,bet siaip maximumas,tai 11,jei vazineju kaip kacergoi![]()